Sponsoring

Wij zijn nauw betrokken bij de regio’s waar we zijn gehuisvest en sponsoren daar sportclubs en culturele activiteiten.

Bruning De Goede tekende in juli 2018 een sponsorovereenkomst (lid businessclub) met  voetbalclub Koninklijke HFC om de jeugdteams financieel te ondersteunen.

In Oranjewoud sloten wij een meerjarige sponsorbijeenkomst af met voetbalclub  VV Heerenveen. Minimaal 35% van onze sponsorbijdrage maakt VV Heerenveen over aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Ook zijn wij al jaren trouwe sponsor en supporter van de sc Heerenveen vrouwen (www.sc-heerenveenvrouwen.nl). Het vrouwenvoetbal ontwikkelt en professionaliseert in een snel tempo. Wij helpen graag mee  om de ambities van deze topsporters waar te maken.

Ook op cultureel vlak dragen wij graag ons steentje bij. Wij sponsorden vanaf 2016 diverse  edities van het Heerengracht concert te Heerenveen. De opbrengsten van deze concerten zijn geschonken aan een goede doelen in Heerenveen.

Sinds 2017 sponsoren wij als 'Gouden Vriend' het Oranjewoud Festival. Het is een muziek- en cultuurfestival met hedendaagse en klassieke muziek in een ontspannen setting, op een steenworp afstand van ons kantoor. In 2021 vindt het festival plaats van 19-22 augustus. Wij hopen u daar te ontmoeten!