Over ons

Over ons2019-04-09T10:25:08+02:00
Bruning De Goede Vastgoedregisseurs is een volledig onafhankelijk vastgoedspecialist, opgericht in 2014.  Wij verenigen onze kennis en krachten op het gebied van vastgoedexploitaties om opdrachtgevers bij te staan.

Met onze brede achtergrond en vakkennis op gebied van multifunctionele winkelcentra, kantoren en logistieke gebouwen, bieden wij ondersteuning op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau.

Wij hebben inmiddels meerdere opdrachtgevers onder andere ontwikkelaars, (internationale) institutionele- en particuliere beleggers en (familie-)stichtingen die beleggen in vastgoed. Tevens adviseren wij diverse eindgebruikers bij hun huisvesting- en renovatievraagstukken.

Onze focus ligt op het rendement van de vastgoedportefeuille en het benutten van de commerciële kansen en mogelijkheden van het vastgoed. Ons doel is zowel op korte als lange termijn het vastgoed beter te laten renderen.

BruningDeGoede_timetoinvest

Hoe wij dat doen?

Door zorgvuldige analyse van het vastgoed gecombineerd met marktkennis. Door te weten wat het doel is van onze opdrachtgever en ons te verdiepen in zijn of haar wensen en eisen. Door te zoeken naar goed passende vormen van financiering en proactief te zijn in het beheer. Door financiële mogelijkheden goed te benutten en door afgewogen strategische keuzes samen met onze opdrachtgever te maken.