Wij zijn Bruning De Goede

Over ons

Wij zijn uw specialist op het gebied van vastgoed.

 Met onze brede achtergrond en vakkennis op gebied van multifunctionele complexen, winkelcentra, woningen, kantoren en logistieke gebouwen, bieden wij in diverse vorm ondersteuning op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. 

Door zowel strategische als operationele ondersteuning te bieden, kunt u een groot deel van deze werkzaamheden uit handen geven. Wij brengen uw wensen, behoeften en doelen met u samen in kaart en combineren dit met onze marktkennis én een zorgvuldige analyse van het vastgoed.

We bieden ondersteuning aan onder andere ontwikkelaars, (internationale) institutionele- en particuliere beleggers en (familie-)stichtingen die beleggen in vastgoed. Maar ook als eindgebruiker kunt u bij ons terecht voor uw huisvestings- en renovatievraagstukken.

Onze kracht

Waarom Bruning De Goede?

Betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis bieden we betrouwbare ondersteuning op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. 

Doelgericht

Onze focus? Het optimaliseren van het rendement van uw vastgoedportefeuille en het benutten van commerciële kansen. Zowel op korte als op lange termijn.

To the point

U kunt bij ons rekenen op heldere, duidelijke en eerlijke communicatie.

Wie zit achter Bruning De Goede?

Het team

Niek Deelstra

Project support

Hier zijn wij goed in!

Onze diensten

Beheer

Consultancy

Off market

Makelaardij

Ontwikkeling