Het team

Het team2019-04-09T11:50:38+02:00
Udo de Goede

Udo de Goede

Neem contact op met Udo: udo@bruningdegoede.nl

Udo de Goede (1966) begon zijn vastgoedcarrière in 1999 als marktonderzoeker bij De Maatschappij voor Bedrijfsobjecten NV, onderdeel van het latere ING Vastgoed.
Als jonge vastgoedontwikkelaar werkte hij mee aan het project JR120, voor de financiering en realisatie van 14 Rechtbanken in Nederland. Daarna volgden er vele winkelcentra en multifunctionele projecten waarvan het project Mahler4 op de Amsterdamse Zuidas wel tot één van zijn mooiste hoogtepunten kan worden beschouwd.

Vervolgens heeft hij als Hoofd Commercieel Vastgoed gewerkt binnen ASR vastgoedontwikkeling. Daar heeft hij als lid van het managementteam de organisatie verder geprofessionaliseerd.

In 2006 trok belegger Rodamco Europe Udo aan om de ontwikkelpotentie te versnellen van haar winkelcentra. Een jaar later werd hij benoemd tot Director Development. Met de verkoop van € 1,2 mld. aan winkelprojecten in Nederland, besloot Udo medio 2008 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Sindsdien is hij in diverse functies bij of voor vele professionele partijen actief geweest (zoals AM Real Estate, IPMMC, Univé, De Hoge Dennen, MVGM, Spoorwegpensioenfonds, CBRE Global Investors, gemeente Duiven, Van Wijnen). Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoering geven aan het vastgoedbeleggingsbeleid van een aantal particuliere beleggers.

Met veel plezier en enthousiasme werkt hij samen met Anton Bruning aan diverse projecten die u vindt onder het kopje portefeuille op deze website.

Overons_Anton_licht

Anton Bruning

Neem contact op met Anton: anton@bruningdegoede.nl

Anton Bruning (1972) begon zijn carrière na zijn studie bouwkunde te Haarlem in 1997 bij Boer Hartog Hooft Beheer B.V. te Amsterdam.

Vanaf 2000 was hij werkzaam bij Biesterbos Vastgoed (BVF) als acquisiteur-beheer en accountmanager waar hij verantwoordelijk was voor de exploitatie van onder andere de voormalige Fokker fabrieken in Amsterdam de Strijp-S Philips fabrieken in Eindhoven.

Vanaf 2006 werkte hij bij de in London gevestigde institutionele vastgoed belegger Halverton LLP (nu Internos) als senior Asset manager. waarna hij zijn kennis en ervaring heeft uitgebreid bij AXA Real Estate Netherlands B.V. als senior Assetmanager. Daar was hij verantwoordelijk voor de exploitatie van zowel een grote kantoren portefeuille alsmede een core logistieke portefeuille. Tot medio augustus 2014 werkte hij als Assetmanager bij de aan de beurs in London genoteerde institutionele belegger Hansteen Holdings LLP welke zich primair richt op logistiek en industrieel vastgoed. Hij werkte al jaren als strategisch vastgoedadviseur voor een grote familie vastgoedportefeuille met A-1 winkels in Nederland en België en heeft dit voortgezet na zijn keus zich te vestigen als zelfstandig ondernemer.

Sinds de oprichting van Bruning De Goede Vastgoedregisseurs, heeft Anton met verve diverse projecten aangepakt. Die vindt u onder het kopje portefeuille op deze website.

Secretaresse Bruning De Goede

Jelly Feenstra – van der Bij

Jelly Feenstra houdt zich bezig met de secretariële ondersteuning en het bijhouden van de website. Ook corrigeert en redigeert ze teksten verzorgt ze vertaalwerkzaamheden.  Ze heeft ruime ervaring in de vastgoedwereld als managementondersteuner.