Asset management

Asset management2016-10-17T11:19:15+02:00

BruningDeGoede_timetoinvestHet behalen van een vooraf bepaalde doelstelling ten aanzien van het verwachte rendement vergt een strakke regie. Dit kunnen wij voor onze opdrachtgevers verzorgen.
De regie nemen wij graag op ons en doen dit in het belang van de klant, zo bouwen we aan een langetermijnrelatie en een gezamenlijk succes.

Wij leveren advies op maat met betrekking tot asset management op strategisch tactisch en operationeel vlak en voorzien onze opdrachtgevers van passende rapportages; van financiering tot technische budgettering. Wij voeren de regie over het commercieel, technisch en administratief beheer van vastgoedportefeuilles en sturen de makelaars en overige adviseurs aan om te komen tot het gewenste resultaat. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers met vertrouwen meer afstand nemen van het (dagelijkse) management van hun vastgoedbezit.

Bovenvermelde diensten kunnen wij in verscheidene vormen leveren in de diverse segmenten van de vastgoedmarkt, te weten winkels, kantoren, woningen, logistiek en industrieel.